HOTEL PRO: Η νέα υπηρεσία για τα ξενοδοχεία

Spread love

Η Hotelising με τη νέα υπηρεσία HOTEL PRO προσφέρει την τεχνογνωσία της στα ξενοδοχεία και τους δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις καλύτερες πρακτικές στο δικό τους ξενοδοχείο. Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε ξενοδοχεία που δεν επιθυμούν να έχουν μόνιμη συνεργασία με εταιρίες διαχείρισης, σε καταλύματα που έχουν το προσωπικό αλλά όχι την τεχνογνωσία, αλλά και σε ξενοδόχους που θέλουν να εκπαιδευτούν, με το μοναδικό προνόμιο η κατάρτιση να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ίδιου του ξενοδοχείου.

 

Σκεφτείτε το Hotel Pro σαν μία διαδικασία οργάνωσης και “στησίματος” του ξενοδοχείου σας και η σκυτάλη παραδίδεται πίσω σε εσάς. 

 

Hotel

Το Hotel Pro χωρίζεται σε δύο κομμάτια, δύο διαφορετικές υπηρεσίες, που μπορούν να εφαρμοστούν είτε συνδυαστικά, είτε μεμονωμένα η καθεμιά, ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Το Consulting είναι η καθοδήγηση για το σύνολο της επιχείρησης, τόσο από άποψη operation, όσο και στις πωλήσεις, marketing, στελέχωση προσωπικού, κλπ. Εδώ, καλύπτουμε συμβουλευτικά όλη τη λειτουργία του ξενοδοχείου, βάζοντας το σε μια ροή υγειούς λειτουργίας και κερδοφορίας. 

Η δεύτερη υπηρεσία του Hotel Pro, είναι το The Hotel Sales Book και έχει να κάνει με Πωλήσεις και τη διαχείριση εσόδων. Επιλέγοντας αυτή την υπηρεσία λαμβάνετε ένα βιβλίο-εγχειρίδιο, το οποίο έχει βήμα-βήμα τις ενέργειες που πρέπει να εφαρμόσετε για αποτελεσματικές πωλήσεις, για το δικό σας ξενοδοχείο. Το σημαντικό είναι πως όλη η μελέτη έχει γίνει στο ίδιο το κατάλυμα, λαμβάνοντας υπόψιν την αγορά, τις ιδιαιτερότητες του ξενοδοχείου, τις ευκαιρίες που δεν έχουν αξιοποιηθεί και την αποτελεσματική διαχείριση των πωλήσεων. Τέλος, η υπηρεσία Implementation & Training λειτουργεί υποστηρικτικά στο προηγούμενο βήμα. Είναι η εκπαίδευση της ομάδας σας για την εφαρμογή του The Hotel Sales Book, ώστε να δημιουργήσετε μια δυνατή ομάδα πωλήσεων στο ξενοδοχείο σας!

Hotel Consulting

Η ομάδα της Hotelising σας καθοδηγεί για την επίτευξη των στόχων σας, τόσο από άποψη πωλήσεων, όσο και στη λειτουργία του ξενοδοχείου. Η δουλειά μας εδώ είναι να προτείνουμε λύσεις δίνοντας μια πιο στρατηγική οπτική για την πορεία του ξενοδοχείου. Το Consulting είναι μια συνεχής διαδικασία. Ως εκκίνηση, γίνεται συλλογή πληροφοριών και μια ανάλυση της τρέχουσας λειτουργίας. Προσδιορίζουμε με ακρίβεια τυχόν δυσλειτουργίες ή εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες που δεν αφήνουν το ξενοδοχείο να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, προτείνουμε λύσεις και δοκιμασμένες πρακτικές που θα επιλύσουν τις όποιες δυσαρμονίες. Μέσα από τη διαδικασία, οι ξενοδόχοι λαμβάνουν  την καθοδήγηση που χρειάζονται και υιοθετούν μια πιο παραγωγική φιλοσοφία, ώστε να μπορούν να οδηγήσουν το ξενοδοχείο σε επίλυση προβλημάτων και την επίτευξη στόχων στο μέλλον.

Το Consulting απευθύνεται επιπλέον, σε νέα ξενοδοχεία που δεν έχουν μπει στη διαδικασία λειτουργίας και επιθυμούν κατευθύνσεις για το ξεκίνημα τους, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους από την πρώτη μέρα. 

 

Hotel Sales BookThe Hotel Sales Book

Ένας αναλυτικός οδηγός με όλα τα βήματα για αποτελεσματικές πωλήσεις.

Η ομάδα μας κάνει μια ολοκληρωμένη μελέτη για την υπάρχουσα θέση του ξενοδοχείου στην αγορά, αναλύει τα υπάρχοντα οικονομικά στοιχεία και στη συνέχεια παρουσιάζει τις «χαμένες ευκαιρίες» και τα έσοδα που η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να πετύχει. Σχεδιάζει την τιμολογιακή πολιτική, μετά από μελέτη της θέσης του ξενοδοχείου στην αγορά, ανάλυση της ίδιας της αγοράς και του ανταγωνισμού, αλλά και των τάσεων που θα διαμορφώσουν την αγορά μελλοντικά. Το ξενοδοχείο λαμβάνει ένα αναλυτικό report με όλες τις σωστές πρακτικές και κινήσεις που πρέπει να κάνει, ώστε να πετύχει τους οικονομικούς στόχους που έχει θέσει. Επιπλέον, αναλυτικά reports και revenue management tools, ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν αποτελεσματικά στην καθημερινότητα τους, αλλά και ο υπεύθυνος πωλήσεων να είναι σε θέση να παρακολουθεί την πορεία του ξενοδοχείου εύκολα και αποτελεσματικά.

Implementation & Training

Hotel TrainingΕφαρμογή του Sales & Marketing Strategy Guide και Εκπαίδευση της ομάδας του ξενοδοχείου.

Η ομάδα της Hotelising εκπαιδεύει τους εργαζόμενους των τμημάτων του ξενοδοχείου και μαζί περνούν στην πράξη! Εφαρμόζουν τις ενέργειες που αναλύονται στον οδηγό, εκπαιδεύονται στη διαχείριση πωλήσεων, online και offline, στην υπογραφή συμβολαίων, σε σωστές πρακτικές, νέες αγορές και πως τις αναγνωρίζουμε, κ.ά. 

 

Κατά τη διάρκεια της εργασίας από το σπίτι, συμμετείχαμε, αλλά και παρακολουθήσαμε webinars, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, τα οποία προσφέρουν τεχνογνωσία από επαγγελματίες του τουρισμού. Με τη νέα μας υπηρεσία, όλη η γνώση και η στρατηγική έρχεται να εφαρμοστεί στο ξενοδοχείο σας, δίνοντας σας βήμα-βήμα και αναλυτικά όλη τη στρατηγική, δηλαδή τα ίδια βήματα που ακολουθούμε εμείς μέσα από την εμπειρία μας.

Spread love
Μετάβαση στο περιεχόμενο