Η Hotelising ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τον Όμιλο Τραστέλη

Spread love

 

Η εταιρία Hotelising διαθέτει πλέον μια καθοριστική θέση στην αγορά ως μια από τις πιο πετυχημένες εταιρίες διαχείρισης πωλήσεων των ξενοδοχείων. Ωστόσο η ανάγκη των πελατών της για υπηρεσίες 360 σε επίπεδο μάρκετινγκ & πωλήσεων, οδήγησε την Hotelising στο να εγκαινιάσει την παροχή νέων υπηρεσιών σε επίπεδο digital marketing, στην αγορά του τουρισμού & της φιλοξενίας. Με το δεδομένο ότι η εταιρία Hotelising συνεχώς εξελίσσεται στην αγορά του τουρισμού και της φιλοξενίας, πλέον προσφέρει υπηρεσίες σε επίπεδο digital marketing.

Η Hotelising ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τον Όμιλο Τραστέλη όπου αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media για τα τρία Αθηναϊκά εστιατόρια του Ομίλου, Σπονδή, Hytra και Fuga. Με πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, ο Όμιλος Τραστέλη υπογράφει μοναδικά concept στην εστίαση -πολλά από τα οποία είναι ενταγμένα σε ξενoδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου.
Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Τραστέλη πιστοποιεί την αγάπη που δείχνει η εταιρία Hotelising στο να συνεργάζεται με Ομίλους και εταιρίες που θέτουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της δημιουργικότητας.

Συνοπτικά, η νέα δράση της εταιρίας μας σε επίπεδο μάρκετινγκ & πωλήσεων προσφέρει λύσεις εξατομικευμένες, με στόχο μετρήσιμα αποτελέσματα.

Spread love
Μετάβαση στο περιεχόμενο