Υπηρεσίες

Μελέτη Βιωσιμότητας & Business Plan

Η μελέτη βιωσιμότητας ξενοδοχείου και το business plan είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε επενδυτή που εξετάζει την υλοποίηση ενός ξενοδοχειακού έργου. Η υπηρεσία μας Μελέτη Βιωσιμότητας έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάλυση των πιθανών κινδύνων και ανταποδόσεων της επένδυσής σας. Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτών επενδυτών και εταιρειών asset management, για να παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν στρατηγικές αποφάσεις σχετικά με την επένδυσή τους. Η ομάδα μας έχει εμπειρία ετών μέσα από συνεργασίες με επενδυτές και μετόχους και κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Η Μελέτη Βιωσιμότητας περιλαμβάνει μια λεπτομερή ανάλυση της αγοράς, εξετάζει τον τοπικό ανταγωνισμό και τη δυναμική προσφοράς και ζήτησης. Θα αξιολογήσουμε επίσης πιθανές τοποθεσίες-destinations, αξιολογώντας παράγοντες όπως η προσβασιμότητα, η εγγύτητα σε τοπικά αξιοθέατα και τη συνολική ανάλυση της επένδυσης στην τοποθεσία, για ένα ξενοδοχείο ή resort.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, θα αναπτύξουμε ένα οικονομικό μοντέλο που περιλαμβάνει προβλεπόμενα ποσοστά πληρότητας, τιμές δωματίων και ροές εσόδων, καθώς και λειτουργικά και πάγια έξοδα. Θα σας παρέχουμε επίσης λεπτομερή ανάλυση κινδύνου, επισημαίνοντας πιθανές προκλήσεις και ευκαιρίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία της επένδυσής σας. Τέλος, η μελέτη βιωσιμότητας παρέχει ένα σύνολο προτάσεων και συμπερασμάτων με βάση τα ευρήματα της ανάλυσης. Οι προτάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν τροποποιήσεις στο έργο του ξενοδοχείου, όπως αλλαγές στο μέγεθος ή/και τον τύπο του ξενοδοχείου ή τροποποιήσεις στις προτεινόμενες υπηρεσίες. Η μελέτη μπορεί επίσης να προτείνει αλλαγές στη χρηματοοικονομική δομή του έργου, όπως αλλαγές στη χρηματοδότηση ή το μετοχικό σχήμα.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια ολοκληρωμένη επενδυτική απόφαση.

To business plan είναι ένα λεπτομερές έγγραφο που περιγράφει τις συγκεκριμένες στρατηγικές και τακτικές που θα χρησιμοποιήσετε για να λειτουργήσετε το ξενοδοχείο σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει συνήθως πληροφορίες σχετικά με την αγορά, το στοχευμένο κοινό, τη στρατηγική τιμολόγησης, το marketing and sales plan, τις οικονομικές προβλέψεις και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτό το σχέδιο είναι ουσιαστικό για την ασφάλεια χρηματοδότησης από επενδυτές ή δανειστές και για την καθοδήγηση των καθημερινών λειτουργιών του ξενοδοχείου σας.

Εκτός από τη μελέτη βιωσιμότητας και το business plan, σε συνεργασία με την Lamway Hotel Management Group, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης (360° hotel management). Η συνεργαζόμενη εταιρεία μας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ξενοδοχείων και μπορεί να παρέχει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των hotel operations και του ανθρώπινου δυναμικού. Μαζί, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για επενδυτές που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την αξία της επένδυσής τους στο ξενοδοχείο.

Conceptualization & Branding Ξενοδοχείων

Η ανάπτυξη ενός ισχυρού και συναρπαστικού brand είναι απαραίτητη για κάθε best-selling ξενοδοχείο. Η υπηρεσία μας Conceptualization & Branding έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό brand που να έχει απήχηση στο στοχευμένο κοινό σας και να ξεχωρίζει το ξενοδοχείο σας από τον ανταγωνισμό.

Ξεκινάμε κατανοώντας το όραμα και τις αξίες σας, καθώς και τους πελάτες και τους ανταγωνιστές σας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική branding που περιλαμβάνει αφήγηση (storytelling), οπτική ταυτότητα και ενέργειες μάρκετινγκ που εναρμονίζονται με τους στόχους και τις αξίες σας και μεταφέρουν αποδοτικά το μήνυμα στο κοινό σας.

Η σχεδιαστική ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους γραφίστες και κειμενογράφους, οι οποίοι  συνεργάζονται μαζί σας για να αναπτύξουν μια μοναδική οπτική ταυτότητα που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τις αξίες του brand σας. Αναπτύσσουμε μηνύματα που απευθύνονται άμεσα στους στοχευμένους πελάτες σας και δημιουργούμε περιεχόμενο, το οποίο προβάλλει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας.

Αναπτύσσοντας ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand, μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδα σας, ενώ δημιουργείτε πιστούς πελάτες που γίνονται repeaters.

Hotel Revenue Strategy

Το Revenue Management χρησιμοποιείται για την πώληση του κατάλληλου δωματίου στον κατάλληλο πελάτη, στην κατάλληλη τιμή, στον κατάλληλο χρόνο. Τα ξενοδοχεία αναγκάζονται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το πότε θα πουλήσουν, σε ποιον θα πουλήσουν και σε ποια τιμή θα πουλήσουν.

Η διαρκής παρακολούθηση της ζήτησης και του ανταγωνισμού είναι απαραίτητη, ώστε το ξενοδοχείο να έχει καθημερινά σωστή τιμολογιακή πολιτική. Επιπλέον, η κατανόηση της αντίληψης των πελατών για την αξία του προϊόντος μπορεί να έχει ζωτική σημασία στο να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή μέση τιμή δωματίου. Με τον έλεγχο των τιμών, της πληρότητας και της διάρκειας παραμονής, το ξενοδοχείο μπορεί να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του.

Στην Hotelising ειδικευόμαστε στην επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων όσον αφορά τα έσοδα. Τα εργαλεία revenue management που χρησιμοποιούμε μας βοηθούν να καθορίζουμε την κατάλληλη μέση τιμή όταν η ζήτηση είναι υψηλή και να μεγιστοποιούμε τα έσοδα όταν η ζήτηση κυμαίνεται σε αβέβαια επίπεδα. Η καθημερινή ενασχόληση και παρατήρηση των δεδομένων έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πωλήσεις και να πολλαπλασιάζονται τα έσοδα.

Διαχείριση Πωλήσεων & Marketing

Οι αποτελεσματικές πωλήσεις και το marketing είναι απαραίτητα για την επίτευξη των οικονομικών στόχων του ξενοδοχείου σας.
Η ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας και αναπτύσσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους που έχετε θέσει. Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της εκπροσώπησης πωλήσεων σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, tour operators και εκθέσεις, καθώς και υπηρεσίες digital marketing, δημόσιες σχέσεις και ανάπτυξη δικτύου με διεθνή μέσα ενημέρωσης και τον τύπο.

Οι υπηρεσίες εκπροσώπησης πωλήσεων θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσετε σχέσεις με βασικούς παράγοντες του κλάδου. Μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τουριστικούς πράκτορες, tour operators, hotel collections και travel designers προωθούμε το ξενοδοχείο σας για να αυξήσουμε τις κρατήσεις, την κερδοφορία αλλά και την αναγνωρισιμότητα του.

Οι υπηρεσίες digital marketing έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο που θα ξεχωρίσεις στις μηχανές αναζήτησης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα ενισχύσει το επίσημο website. Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες για να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα και να προσεγγίσουμε νέο κοινό.

Οι υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων μας περιλαμβάνουν επικοινωνία και εκπροσώπηση σε μέσα ενημέρωσης για την προβολή σε κορυφαίες εκδόσεις και ιστότοπους. Κατανοούμε ότι κάθε ξενοδοχείο είναι μοναδικό, γι’ αυτό ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση στις υπηρεσίες μας. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τους στόχους σας και να αναπτύξει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες του ξενοδοχείου σας. Αναπτύσσοντας μια ισχυρή και αποτελεσματική στρατηγική πωλήσεων και μάρκετινγκ, μπορείτε να αυξήσετε τις κρατήσεις, τα έσοδα και την κερδοφορία, δημιουργώντας παράλληλα ένα πιστό κοινό ικανοποιημένων πελατών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο